zaterdag 8 januari 2011

Papanui Baptist Church

Vanmorgen zijn we naar de Papanui Baptist Church geweest. Dat was vlakbij, dus makkelijk te doen. Dit was een wat grotere gemeente dan waar we vorige week zondag zijn geweest. Ook wel meer jonge mensen en wat kinderen. Het was uiteraard wel wat anders dan de Bethelkerk, maar wel wat wij van een Baptist Church verwachtten. Sophia en ik konden het allemaal best wel volgen, maar voor de kinderen was het wel lastiger; en dan is anderhalf uur best lang. Toch probeerde Hanna goed mee te doen met het zingen.


Voor en na de dienst hebben we nog wel wat leuke gesprekjes gehad met mensen en werden we gewezen op mensen die oorspronkelijk uit Nederland kwamen en die dus nog wel een woordje Nederlands praatten.
Verder willen we het vandaag rustig aan doen. De kinderen vermaken zich in het zwembad(je).Vanmiddag gaan we wellicht nog wat van de stad Christchurch bekijken.
Morgen gaan we weer een lange reis maken richting Omarama, waar we weer een cabin hebben gehuurd op eenzelfde park. Omarama is dan de uitvalsbasis voor Mount Cook.


2 opmerkingen:

  1. Het blijft vreemd. Bij jullie is de zondag al even begonnen. Zelfs al naar de kerk geweest. En hier is het gewoon nog zaterdag nacht. Daarom maar een fijne avond gewenst. X x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Sjaak, Sophia en kids,

    Het valt niet mee voor ons in het koude natte Hollandse landje, jullie te zien te midden van zoveel moois!! Wat een prachtig land! Wat bijzonder dat jullie dit zo samen mogen meemaken.
    We missen Sjacko in de buurt. Gelukkig neemt Richard aardig goed zijn taak waar en haalt Bart regelmatig op (zelfs om buiten te 'spelen').
    We wensen jullie alle goeds voor 2011! Een hartelijke groet van David en Gerda Bouwman en Bart natuurlijk

    BeantwoordenVerwijderen