zaterdag 11 december 2010

Afscheid

Vandaag hadden we ons afscheidsfeestje voor familie en vrienden. Het was zeer geslaagd! We hadden daarvoor schaapskooi "De Groote Veen" in Lunteren afgehuurd.



Het was overigens ook tevens ons verjaardagsfeest want Sjaak wordt 18 december 40 jaar (ja ja) en Sophia de 21e 37 jaar; dat moeten we waarschijnlijk in het vliegtuig vieren...
Ze waren in grote getale komen opdagen en we waren even bang dat het te klein was, maar er gaan vele makke schapen in een kooi en het was lekker gezellig zo.



Op een beamer hadden we een presentatie gezet met ons reisplan en een hele mooie serie foto's van dingen die we hopen te gaan zien.
Uiteraard hebben we heel veel goede wensen meegekregen en ook nog wat mooie en leuke cadeaus, inclusief de soms typische dingen zoals stroopwafels en Zeeuwse babbelaars om de smaak van Holland straks niet te vergeten.
Al met al was het een intensief en leuk feestje waar we met veel voldoening op terugkijken. Nu nog een goede week te gaan voordat we daadwerkelijk zullen vertrekken. Zo komt het steeds dichterbij en krijgen we er steeds meer zin in.
De foto's zijn te zien op mijn Picasa webalbum

3 opmerkingen:

  1. heee familie
    het lukt ons niet de fotos van gister te bekijken op picasa..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry, er klopte inderdaad iets niet met de link, maar nu zou ie moeten werken.

    BeantwoordenVerwijderen