zaterdag 18 december 2010

En nu maar hopen dat we weg komen...

Nog nooit zijn we met het hele gezin op vliegvakantie geweest en nu willen we een keer vliegen... "vliegverkeer totale chaos" was de kop in de journaals vandaag. Tja, je kunt er verder natuurlijk niets aan doen, maar we maken ons natuurlijk wel zorgen. De vlucht van Malaysian Airlines die wij hebben gaat dagelijks en ook vandaag is ie - zij het met een paar uur vertraging - wel vertrokken. De weerberichten zijn iets gunstiger; er lijkt niet zoveel sneeuw te gaan vallen als afgelopen dagen. Laten we het beste maar hopen.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Sjaak en Sophia,

    Volgens mij heeft Schiphol de ergste ellende gehad en er valt geen verse sneeuw meer.

    Martin heeft 2,5 dag vertraging gehad door de sneeuw. Huh, denk je nu, ging hij vliegen dan. Inderdaag, hij heeft voor zijn 40e verjaardag een reis naar Sri Lanka gekregen en nu is hij samen met Frank (broer) en Paulien (zus) op bezoek bij zijn andere broer en vrouw/kinderen.
    Donderdagavond bracht ik hen op Dusseldorf airport en vervolgens hebben ze daar 25 uur moeten wachten voor ze de lucht in konden. Op Dubai hebben ze nog weer 30 uur doorgebracht, dit keer wel in een hotel. En vandaag zijn ze eindelijk op Sri Lanka aangekomen........

    Ik wens jullie een hele goede reis en hopelijk zonder vertragingen, de reis is zonder ook al lang genoeg toch (-;

    groetjes,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, dat is wat! Ik hoop niet dat we dat nog gaan meemaken. Alleen zou het nog wel uit te houden zijn, maar met kinderen erbij... Overigens hebben we op dit moment ook al de eerste vertraging te pakken. Inderdaad is Schiphol nu het probleem niet, maar komt het retournerende vliegtuig uit Kuala Lumpur 'gewoon' een paar uur later. Actuele vertrektijd (van MH017) is nu 17.35 ipv 12.00 uur. Gelukkig zag ik het gisteravond nog, dus zijn we lekker thuisgebleven. Uiteindelijk wel zo relaxed; lekker uitgeslapen en zo. Omdat we 2 daagjes in Kuala Lumpur zullen blijven heeft het ook geen consequenties voor connecties. Jij dan ook heel veel sterkte met de kinderen alleen thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is zover.. Jullie zitten al eventjes in de lucht
    Gelukkig op tijd op schiphol en gelukkig verder geen vertraging
    zooo jammer dat wij er niet konden zijn om jullie uit te zwaaien
    Hoop dat jullie een goede vlucht hebben en hoop snel een nieuw blog te lezen..
    Liefs Marina

    BeantwoordenVerwijderen