dinsdag 21 december 2010

In Kuala Lumpur aangekomen

We zitten in ons hotel Istana in Kuala Lumpur na een lange reis. Arent heeft ons met het busje van Vincenzo gebracht en dat verliep allemaal vlekkeloos. In het busje kregen we allemaal toch echt wel het gevoel dat het nu definitief was en dat er geen weg terug meer was.
Uiteindelijk is het vliegtuig nog later vertrokken dan aangekondigd, maar de kinderen waren nog nooit op Schiphol achter de douane geweest dus die vermaakten zich best. Leuk detail was dat ik in de vertrekhal bijna tegen Peter R. de Vries opliep en warempel zat hij ook nog in dezelfde vlucht. Daarna hebben we ‘m niet meer gezien, dus waarschijnlijk was er geen ernstige moordzaak in Kuala Lumpur. Elf uur achter mekaar is natuurlijk lang, maar met een filmpje en een spelletje en een klein beetje slapen zijn we dat ook prima doorgekomen. Op de luchthaven in KL konden we vrij eenvoudig een taxibusje huren die ons naar het hotel bracht. Toen zijn we vrijwel direct naar het zwembad gegaan en hebben een duik genomen om het stof van de reis er een beetje af te wassen.

Dan lig je dus in het water tussen de wolkenkrabbers. En dan denk je aan al die sneeuw en kou waar we nog geen 24 uur geleden in stonden…maar dat vergeet je dan ook heel snel weer. En nu zijn we natuurlijk allemaal ontzettend moe en gaan we wat uurtjes inhalen.

3 opmerkingen:

  1. aaah Wat leuk, nu al een reactie
    Fijn dat de vlucht toch best voorspoedig ging
    soo.. jullie hebben gewoon zon...een zwembad...aaaaah
    We zijn zwaar jaloers, Hier stopt het gewoon niet met sneeuwen en kou
    Stuur wat zon hierheen!!!
    hartelijke groetjes..en natuurlijk een fijne verjaardag nog voor Sophia...!
    Vast de eerste keer in al die 37 jaar dat je gewoon in je bikini loopt op je verjaardag denk ik
    geniet ervan meid.. mis je nu al...
    Kus Sam, Marina, Manuel en Mattias

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Allemaal,

    Mooie plaatjes van jullie zo , eerst in de koude sneeuw en daarna in de warme zon in het zwembad! 't is hier nog steeds koud , nu even wat minder hier net boven 0 ,maar het gaat weer kouder worden zeggen de weermannen dus. Ze praten stiekum al over een elfstedentocht en ik ben ingeloot dit jaar dus .... Nou we zien wel !
    Maak er wat van daar en geniet lekker van het mooie weer.

    Gr Rien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met in de ene hand een warme kop erwtensoep en in de andere hand een warme kop choco en een gigantische sneeuwpop op de achtergrond lezen we jullie berichtje. Leuk om nu al iets van jullie te "horen"!
    Sophia: nog van harte! Hebben ze je in het vliegtuig nog toegezongen?!

    Lieve groet vanuit een koud Bennekom
    Dick, Marchien en kids

    BeantwoordenVerwijderen