woensdag 15 juni 2011

Het vertrek

Dinsdag waren de kinderen dus nog naar school en konden Sophia en ik lekker vaart maken met inpakken. Maar op zich was dat niet zo heel veel werk, dus konden we dat op ons gemakje doen. We moesten ook nog even naar de bibliotheek om onze pasjes in te leveren, dus dat hebben we gecombineerd met een lekker kopje cappuccino te drinken en een laatste rondje over de Square te maken.

Woensdagmorgen werd onze auto opgehaald door de mensen die ‘m gekocht hadden. Daar hadden we gelukkig deze mooie afspraak mee kunnen maken dat we ‘m konden houden totdat we weggingen. Daar hebben we ook weer afscheid van moeten nemen. Maar ja, het is ook maar een auto, al hebben we er wel altijd enorm plezier van gehad.

Die dag hebben we verder het huis schoongemaakt totdat Elly en Leo (Nederlandse vrienden) ons kwamen ophalen. Toen was dan het moment daar om ook van ons huisje afscheid te nemen en Palmerston North uit te rijden.


We hadden ervoor gekozen om de laatste nacht door te brengen in het airport motel in Wellington, zodat we de volgende dag niet al te vroeg hoefden te vertrekken en eventuele risico’s zoals verkeersdrukte zouden vermijden.

Op weg naar Wellington hadden we afgesproken om nog bij onze vrienden Jan en Marian te gaan eten. We moesten daar toch nog spulletjes ophalen en ook nog een schilderij ophalen wat Marian voor ons gemaakt heeft. Dat is echt prachtig geworden. Het heet ‘Memories of New Zealand’ en gaat over de zonsondergang bij Kapiti Coast. Te zijner tijd hopen we hiervan ook nog wel een foto te laten zien.

We aten lekker (Hollandse) nasi met echt satesaus en het was leuk om zo op het laatst nog afscheid van hen te kunnen nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten